Pagar Cyclone Balora Silver (Hinged Joint)

Harga dari :

RM409.00/gulung

Pagar Cyclone Balora Silver (Hinged Joint)

Pagar Cyclone Balora Silver (Hinged Joint) ini direka dan buat khas untuk melindungi kebun atau tanaman anda dari serangan binatang pemusnah seperti babi hutan dan sebagainya.

Pagar cyclone ini kukuh dan praktikal. Pada awalnya, pagar cyclone ini popular digunakan untuk ladang ternakan walau bagaimanapun, pekebun mula menggunkan pagar cyclone untuk kebun mereka kerana ketahannya dan harga yang paling baik berbanding dengan jenama lain di pasaran.

Pagar cyclone galvanised dibuat dari dawai besi berkualiti tinggi dengan teknologi pengeluaran besi terkini. Ia terbukti berkesan memberi perlindungan kepada kebun durian, sawit, getah, pagar lembu, kambing dan lain-lain.

Pagar cyclone Cyclone Balora Silver (Hinged Joint) ini semakin mendapat perhatian dan permintaan dari petani dan penternak di Malaysia.

Anggaran penggunaan pagar cyclone:

1 ekar = 5 gulung

2 ekar 7 gulung

3 ekar 9 gulung

4 ekar 11 gulung

*Tambah 2 gulung sahaja untuk pertambahan bagi setiap ekar seterusnya.

 

Pelanggan Cyclone BALORA Silver 

  • Pembelian 2 roll Pagar Cyclone Silver Pro untuk pagar kebun

 

Untuk pertanyaan lanjut mengenai pagar cyclone SILVER, Hubungi kami di:

Facebook: Balora Agro - https://web.facebook.com/BaloraAgro1

Whatsapp:

 

KodSpesifikasiKegunaanTinggiPanjangBerat
Cyclone Balora Silver (Hinged Joint) Semua saiz dawai 2.5mm
CBS1210/120/15 Pagar sempadan atau kebun tanaman yang berisiko dari ancaman haiwan seperti lembu, kerbau, kambing, biri-biri dsb.4 kaki50m30kg
CBS1510/150/15 Pagar sempadan atau kebun tanaman yang berisiko dari ancaman haiwan seperti lembu, kerbau, kambing, biri-biri dsb.5 kaki50m38kg

× Whatsapp Kami