Fastlock Premier50
Fastlock Premier50
Fastlock Premier50

Pertama kali diperkenalkan di dunia oleh Southern Wire, Australia. Pagar cyclone disadur dengan Premier50 bagi produk pagar Fastlock. Pada awalnya, lapisan Premiere50 ini dibangunkan untuk pagar industri pertanian bagi kawasan persisiran pantai Australia yang mencabar. Southern Wire berjaya menggunakan teknologi ini dalam pengeluaran produk Fastlock Premiere50, akhirnya menjadi pilihan utama petani di Australia.

Pagar Fastlock Premiere50, menggukan tenik ikatan Square Knot sangat kukuh dan kuat untuk menghadpai tekanan tinggi dari haiwan seperti kangaroo, wallabies dan lembu. Proses pengilangan yang efisen oleh Southern Wires, Australia menjadikan pagar Fastlock Premiere50 boleh dijual dengan harga yang sangat berpatutan berbanding dengan nilai serta menjimatkan kos bila diukur dalam tempoh panjang hayat pagar.

Sama ada anda mahukan pagar tahan tekanan tinggi atau anda mahu pagar terbaik, pagar Fastlock Premiere50 adalah pilihan tepat.

Ciri-ciri pagar cyclone Fastlock Premiere50 keluaran Southern Wire Australia:

  • Panjang Tempoh Hayat – Buatan Australia menggunakan dawai berlapiskan Premiere50 untuk kawasan yang berisiko pagar menjadi karat.
  • Kekuatan – FarmFence knot sangat kuat, dapat mengelakan risiko dawai tengak menjadi bengkok
  • Kekuatan – Fastlock knot sangat kuat, dapat mengelakan risiko simpulan dawai tercabut.
  • Ketahanan – Boleh tahan tekanan yang sangat tinggi dari haiwan ternakan atau musuh kebun tanaman

 

× Whatsapp Kami